Domov Kazalo English Zamenjava ozadja
 

Popusti

Kopica popustov v Sloveniji in po Evropi. Izkoristi jih! Brezplačna rezervacija hostla - Hostel World, adrenalinski športi, prenočišča, prevozi, prehrana, storitve.
Kopica popustov v Sloveniji in po Evropi. Izkoristi jih! Brezplačna rezervacija hostla - Hostel World, adrenalinski športi, prenočišča, prevozi, prehrana, storitve.
 

Zemljevid popustov Ej!KArtica

foursquare_na_telefonih_web.jpgKje vse se skrivajo Ej!KArtica popusti po Sloveniji?

Vsepovsod! In sedaj tudi na tvojem mobilnem telefonu!

Oglej si Foursquare zemljevid najpomembnejših Ej!KArtica popustov! 
Na svoj telefon si lahko shraniš lokacije najljubših Ej!KArtica popustov in Foursquare "radar" te bo opozoril, ko boš v bližini popusta! Kako, kaj, zakaj? Izveš TUKAJ!

Popusti po Evropi

Ej!KArtice ti ne olajšajo življenja le v Sloveniji, tudi Evropa je prava meka za raziskovanje. Zbrali smo nekaj evropskih popustov za predjed, glavno jed pa si boš moral pripraviti sam - s pomočjo www.europeanyouthcard.org ne bo težko!

Adrenalinski športi

pac_sports_soteskanje.jpgSamo za tiste, ki si upajo! Preizkusi se v raftingu, soteskanju, poletnem ali zimskem sankanju, snowboardingu, poletu z balonom, kartingu, jadranju s padalom, kiteboardingu in še v milijon drugih adrenalinskih užitkih, ki jih nudi Slovenija. Z Ej!KArtico te čaka več kot 30 popustov!

 

 

 

Športni center Adrenalinček, Soča 10% na najem kajaka (začetnik, izlet)
SČD Sava, Ljubljana 10% na program turnega smučanja
SČD Sava, Ljubljana 10% na soteskanje
Pac sports, Bohinjsko jezero 10% na hydrospeed 
Apartmaji Tubej Kobla, Bohinjska Bistrica 10% na snežni rafting

Top poletni popusti

adrenalinskiparkvbohinju2.jpgOhladi se v poletni vročini  z enim od poletnih popustov, ki smo jih zbrali zate. Prenočevanje, koncerti, prehrana, pa tudi če si bolj adrenalinske sorte, se bo kaj našlo zate: adrenalinski parki, rafting, soteskanje, kampiranje in še več - samo z Ej!KArtico!

 

 

 

 

Hotel & Hostel Sport, Postojna 30% na najem kolesa
Športna agencija Hydromania, Bovec 20 % na rafting
Taxi Srečko, Koper 35% na relacije izven Kopra
SČD Sava, Ljubljana 20% na rafting
Športna agencija Hydromania, Bovec 15% na rečni bob (hydrospeed)

Ej!KArtica popusti na Slovenia.info

slovenia_info_logo.gifDobra novica za popotnike po Sloveniji! Informacije o Ej!KArtica popustih in ugodnostih tudi na www.slovenia.info!

Na uradnem slovenskem turističnem portalu www.slovenia.info so na enem mestu zbrane informacije o celotni turistični ponudbi Slovenije, pri določenih ponudnikih popustov pa je tudi pripisano, kakšen popust omogočajo imetnikom Ej!KArtice in SŽ-Ej!KArtice. Podatke o Ej!KArtica popustih najdeš v različnih kategorijah: namestitve, turistične zanimivosti, aktivne počitnice ... Podatki so na voljo v petih jezikih, tako da lahko stran priporočiš tudi svojim dopisovalcem in prijateljem iz drugih držav.

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.